Workshop

Leren en inspireren

Ervaar het krachtige proces van het ontdekken van een thema én het ontketenen van zijn volledige potentieel binnen jouw bedrijf. MierO workshops geven een enorme boost aan onze kennis en inspiratie en bieden een unieke kans om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren.

Laat je inspireren en transformeer jouw bedrijf naar nieuwe hoogten.
Ontdek hier de krachtigste duurzaamheidsworkshops, afgestemd op jouw KMO.

Krachtmeting duurzaamheid

Iedere onderneming heeft een uniek DNA. Daarom is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je die relevantie kan behouden in de toekomst.

Tijdens onze workshop zullen we gezamenlijk onderzoeken hoe je jouw DNA kunt verbinden met het thema Duurzaamheid. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om de kracht van jouw onderneming optimaal te benutten en duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen.

Bereid je voor op een inspirerende en leerzame sessie die jou en je bedrijf zal helpen groeien in het dynamische landschap van duurzaamheid. Aarzel niet langer en contacteer me vandaag nog voor deze workshop!

Circulair ondernemen

De principes van circulariteit zijn van toepassing op elk bedrijf, ongeacht de grootte of sector. Het is belangrijk om te begrijpen dat circulaire principes niet per se moeilijk of ingrijpend hoeven te zijn. Sterker nog, circulariteit is steeds vaker een mindset en een manier van kijken naar je activiteiten.

We gaan dus op een vlotte en praktische manier aan de slag  met de principes van circulair ondernemen. Door bewust te zijn van de mogelijkheden van circulariteit en de voordelen ervan te begrijpen, kunnen bedrijven een strategie ontwikkelen die hen helpt om duurzaamheid in de kern van hun activiteiten te integreren. 

Deze workshop is ontworpen om inspiratie te bieden en praktische tools te delen die bedrijven kunnen helpen om beter voorbereid te zijn op de uitdagingen van de circulaire economie. Doe mee met de workshop en ontdek hoe circulair ondernemen uw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen.

Sustainability Boosten

Krijgt duurzaamheid intern de nodige aandacht? Zorg ervoor dat jouw medewerkers goed geïnformeerd zijn en betrokken worden. Zo krijgen jouw ambities alle kans op slagen.

Tijdens deze workshop benadrukken we op positieve wijze hoe belangrijk dit Duurzaamheid voor jou en het bedrijf is, hoe snel je zelf een impact kunnen hebben en welke individuele bijdrage je kan doen aan de bedrijfsdoelen.

Door onze inzet voor duurzaamheid op de voorgrond plaatsen en onze medewerkers inspireren, maken we een positief verschil. Samen kunnen we zo een duurzamere toekomst creëren.

Een workshop op maat van jouw bedrijf? MierO denkt graag mee aan de perfecte invulling.

Van onze #Doordenkers

Veel gestelde vragen

Elk van de bovenstaande workshops duurt +/- 4 uur. Door de praktische invulling geven we ruimte aan de deelnemers om actief mee na te denken over het thema.

Om een vlotte uitwisseling van kennis, ideeën en initiatieven mogelijk te maken is een groep van 6-12 personen ideaal.

Afhankelijk van uw vraag houden we de workshop in uw eigen kantoren of op locatie.