Keynote

De kracht van de ontdekking.

Voeg een extra dimensie toe aan jouw evenement en verrijk de ervaring van je publiek met een inspirerende sessie rond duurzaamheid. Ontdek een heleboel praktische tools en mental hacks om met een positieve mindset bij te dragen aan een betere wereld morgen.

Deze keynotes zijn een garantie voor een boeiend evenement.

1. De kracht van duurzame bedrijven

Duurzame bedrijven zijn niet alleen pioniers op het gebied van milieuvriendelijke praktijken, maar fungeren ook als inspirerende voorbeelden van hoe economische groei hand in hand kan gaan met sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid.

2. Crash course duurzaamheid

Geen woord omvat zoveel betekenissen als ‘duurzaamheid’. En als we allemaal met een ander idee werken, is het moeilijk om ons in te zetten voor een gemeenschappelijk doel. Om een gezamenlijke basis te leggen, is deze crash course een perfecte tool.

3. Wat met CO²?

Het is het meest besproken onderwerp binnen duurzaamheid, de hoeveelheid CO² die we met z’n allen uitstoten.

Ons bewust zijn van de impact van CO² en de manieren waarop we actief bijdragen aan het verminderen van onze eigen CO²-voetafdruk, dat is essentieel. In deze keynote laten we het doemdenken achterwege en kijken we naar CO² met een frisse blik.

4. Circulair Ondernemen

De principes van circulariteit kunnen op elk bedrijf toegepast worden, zolang je afval genereert. Maar om te weten wat je kan aanpakken, kom je best eerst te weten waar het nu net om gaat. Tijdens deze praktisch ingerichte infosessie werken we aan de thematische kennis & de directe toepasbaarheid binnen jouw bedrijf.

Een inspirerende keynote op maat van jouw event? MierO denkt graag mee aan de perfecte invulling.

Van onze #Doordenkers

Veel gestelde vragen

Door de variëteit in de thema’s en de praktische invulling kan elk publiek genieten van een inspirerende keynote. 
In een makkelijk verstaanbare taal en met herkenbare voorbeelden breng ik het thema tot leven.

Heb je meer geïnformeerd publiek, dan trek ik graag mijn extra woordenboek open om hen dieper in het thema te vergezellen.

Afhankelijk van jouw event en vraag zal een keynote van 30 min tot 1u tijd nemen. Voorafgaand aan de boeking maken we steeds tijd om het doel van het event door te nemen en de keynote daarop af te stemmen.