Sustainability fundamenten

Herken je dit?

  • Ik weet niet hoe ik duurzaamheid in mijn bedrijf moet toepassen.
  • Ik wil verder kijken dan het laag hangend fruit.
  • Ik heb een plan nodig om mijn bedrijf op langere termijn te verduurzamen.
  • Ik weet niet meer wat we nog meer kunnen doen.
Miero - Opleiding Duurzaam & Strategisch

Het traject

Veel ondernemers zijn hartstochtelijk bezig met hun bedrijf. Ze werken elke dag keihard om van hun onderneming een succes te maken. En vandaag de dag hoort duurzaamheid daar ook bij. Ook al zijn ze vastberaden om dingen anders aan te pakken, ze missen soms de benodigde kennis en handvaten om hiermee aan de slag te gaan.

Het traject ‘Sustainability fundamenten’ is speciaal ontworpen om een stevige basis te leggen voor een duurzamer bedrijf. We halen drie fundamentele elementen naar voren: jouw bedrijf, mijn expertise op het gebied van duurzaamheid en de situatie binnen jouw sector. Van daaruit identificeren we de belangrijkste pijlers die de basis vormen van jouw duurzaamheidsplan. Zo kunnen we een stevig raamwerk opbouwen voor actieplanning, zowel op de korte als lange termijn, om jouw succes te verzekeren.

Verloop

‘Time is of the essence’ – zeggen ze in de UK.

Daarom is Sustainability Fundamenten steeds 1:1 met jou als zaakvoerder, gebundeld in één focusdag. We doorgronden tijdens die dag de kern van jouw bedrijf, de vereisten binnen je sector en de verscheidenheid van duurzaamheid op vandaag. Met die elementen werken we een sterk raamwerk uit dat het fundament vormt van je duurzaamheidsacties.

Na de focusdag verfijnen we jouw resultaten tot een multi-inzetbare communicatietool. Zo start je direct met duurzame communicatie.

Van onze #Doordenkers

Veel gestelde vragen

Aangezien we deze begeleiding specifiek op jouw bedrijf afstemmen, gaat deze ook op jullie locatie door.

Sustainability fundamenten is specifiek afgestemd op zaakvoerders en, voor de grotere bedrijven, de verantwoordelijke duurzaamheid.

Nee. Zowel startende ondernemingen als meer ervaren bedrijven zijn welkom om mee de fundamenten van hun duurzaamheidsbeleid neer te zetten.